Despre LumiLand

Bine ați venit la LumiLand – un teatru unic în România, unde poveștile prind viață și universul magic se deschide în fața ochilor!

Încântăm copiii și părinții cu spectacole educative și inedite, cursuri și ateliere de creație și petreceri de neuitat. Suntem dedicați să aducem magia și educația în viețile copiilor, oferindu-le o experiență frumoasă și captivantă începând din 2017, când am pus bazele teatrului, și continuând cu anul 2022, când am creat această sală magică de spectacol.

Situat în inima Bucureștiului, pe Bd. Hristo Botev, nr. 1, et. 5 (Piața Rosetti), LumiLand – Teatru pentru copii vă așteaptă cu brațele deschise.

Poveștile noastre sunt animate de pasiunea și devotamentul echipei noastre de actori talentați, regizori pasionați și artiști vizuali desăvârșiți. Scenariile originale, create special pentru fiecare producție, reprezintă o modalitate prin care încurajăm dezvoltarea armonioasă a copiilor, transmițând învățături importante și mesaje motivaționale, pline de iubire, recunoștință, generozitate, răbdare și curaj.

La LumiLand, fiecare zi este o aventură fascinantă printre stele, planete și galaxii, iar copiii sunt eroii și prietenii noștri cei mai apropiați.

Vă așteptăm cu bucurie la LumiLand – un teatru pentru întreaga familie, unde facem ca MAGIA să se întâmple pentru că ea există în fiecare dintre noi!

P.S: Și nu uitați, copilăria este o carte pe care o deschideți ori de câte ori vi se face dor!

Cu drag,
LumiLand

ECHIPĂ

Mihaela Săndulescu

Fondatoare & Manager

Mircea Rotaru

Actor

Rudy-Alexandra Nica

Actriță

Roxana Neagu

Actriță
Actrita LumiLand Irina Danciu

Irina Danciu

Actriță
Actor LumiLand Radu Florescu

Radu Florescu

Actor
Actriță LumiLand Anda Brașoveanu

Anda Brașoveanu

Actriță
Actriță LumiLand Ștefana Tărniceru

Ștefana Tărniceru

Actriță