✨ Expresul Polar - O cǎlǎtorie magicǎ

20Ian11:0012:30✨ Expresul Polar - O cǎlǎtorie magicǎPetrecerea Prietenilor LumiLunziTip EvenimentSpectacole,Teatru,Vârsta 0-3 ani,Varsta 3 ani+11:00 - 12:30

Expresul polar

Detalii Eveniment

„𝑬𝒙𝒑𝒓𝒆𝒔𝒖𝒍 𝑷𝒐𝒍𝒂𝒓 – 𝑶 𝑪𝒂̆𝒍𝒂̆𝒕𝒐𝒓𝒊𝒆 𝑴𝒂𝒈𝒊𝒄𝒂̆ 𝒍𝒂 𝑳𝒖𝒎𝒊𝑳𝒂𝒏𝒅 – 𝑻𝒆𝒂𝒕𝒓𝒖 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒄𝒐𝒑𝒊𝒊”
🚂 Data și Ora: 20 ianuarie 2024, începând cu orele 11:00

🌟 Locație: LumiLand – Teatru pentru Copii

🎭 Durată: 35 de minute spectacol, urmat de o petrecere minunată cu Prietenii LumiLunzi timp de 1 oră!

Bun venit în lumea magică a LumiLand – Teatru pentru copii! În data de 20 ianuarie 2024, începând cu orele 11:00, te invităm să te alături unei călătorii extraordinare cu „Expresul Polar”. Un spectacol captivant ce îmbină povestea îndrăgită a cărții cu același nume și magia teatrului pentru copii.

În această aventură fermecată, nu doar că vei asista la spectacol, dar copiii au șansa de a deveni personaje în această poveste interactivă. Vor fi transportați într-o călătorie pe tărâmuri pline de zăpadă și surprize. Vor întâlni personaje fermecătoare, iar împreună vor trăi momente magice și pline de învățăminte.

Spectacolul, având o durată de 35 de minute, va fi urmat de o petrecere de neuitat alături de Prietenii LumiLunzi. Cu jocuri, dansuri și activități interactive, petrecerea va aduce zâmbete și bucurie în inimile copiilor.

Așadar, salvați data și pregătiți-vă să faceți parte dintr-o călătorie de iarnă cu „Expresul Polar” la LumiLand – Teatru pentru copii! Adunați-vă prietenii și familia pentru o zi plină de magie, râsete și amintiri de neuitat.

🎟️ Bilete disponibile. Detalii la telefon: +40 748 831 687.
Rezervă-ți locul pentru a fi parte din această experiență magică!

#ExpresulPolar #LumiLandMagic #TeatruPentruCopii #PetrecereaPrietenilorLumilunzi

Afișează mai mult

Dată

(Sambata) 11:00 - 12:30

Locație

LumiLand - Teatru pentru copii

Bulevardul Hristo Botev 1, București 030167

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sidebar
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe website-ul nostru. Navigând pe acest website, sunteți de acord cu utilizarea lor.