Fricoşilǎ atinge Steaua Curajului 17 februarie

17Feb11:0012:30Fricoşilǎ atinge Steaua Curajului 17 februariePetrecerea Prietenilor LumiLunziTip EvenimentSpectacole,Teatru,Varsta 3 ani+11:00 - 12:30

Fricosila atinge Steaua Curajului

Detalii Eveniment

🎭 𝐅𝐫𝐢𝐜𝐨𝐬̧𝐢𝐥𝐚̌ 𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠𝐞 𝐒𝐭𝐞𝐚𝐮𝐚 𝐂𝐮𝐫𝐚𝐣𝐮𝐥𝐮𝐢 🎭
🥇𝐂â𝐧𝐝? 17 februarie, orele 11:00
🕹𝐔𝐧𝐝𝐞? LumiLand – Teatru pentru Copii
⌚️𝐃𝐮𝐫𝐚𝐭ă: 35 minute spectacolul/ 1h petrecerea
👫 𝐕â𝐫s𝐭𝐚 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐭ă: +3 ani
*
**
În spectacolul de teatru 𝐅𝐫𝐢𝐜𝐨𝐬̧𝐢𝐥𝐚̌ 𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠𝐞 𝐒𝐭𝐞𝐚𝐮𝐚 𝐂𝐮𝐫𝐚𝐣𝐮𝐥𝐮𝐢 suntem introduși într-un univers plin de magie și aventură.
Personajele sunt: un pirat curios numit 𝐑𝐢𝐜𝐚̆ 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐢𝐜𝐚̆, o zambitoare pe nume 𝐙𝐚̂𝐦𝐛𝐚̆𝐫𝐢𝐜𝐚, un personaj plin de energie numit 𝐒𝐭𝐫𝐨𝐩𝐮𝐥𝐞𝐭̦ 𝐬̦𝐢 un creativ numit 𝐂𝐨𝐬𝐦𝐨.
Piratul Rică Bucurică îi întreabă pe ceilalți dacă le plac poveștile și dacă se bucură să se joace de-a personajele. Toată lumea pare foarte entuziasmată de ideea de a se juca de-a personajele. Ei ne arată cum să ne jucăm de-a personajele și să ne pregătim pentru astfel de aventuri.
În continuare, piesa prezintă povestea unui bălăurel pe care îl numesc 𝐅𝐫𝐢𝐜𝐨𝐬̧𝐢𝐥𝐚̌, care locuiește într-o peșteră cu mama sa balaur.
𝐅𝐫𝐢𝐜𝐨𝐬̧𝐢𝐥𝐚̌ este extrem de timid și fricos, ceea ce îl împiedică să iasă în lume și să se joace cu alți copii sau creaturi.
Mama balaur decide să îi găsească un prieten lui 𝐅𝐫𝐢𝐜𝐨𝐬̧𝐢𝐥𝐚̌ și pleacă în Regatul Verde, unde întâlnește prințesa Verdalia.
Verdalia are un unicorn și, atunci când ajunge în peșteră cu el, 𝐅𝐫𝐢𝐜𝐨𝐬̧𝐢𝐥𝐚̌ este speriat și nu dorește să se joace cu ea. Cu toate acestea, Verdalia este determinată să facă prieteni și să îl ajute pe 𝐅𝐫𝐢𝐜𝐨𝐬̧𝐢𝐥𝐚̌ să își învingă frica.
Prințesa Verdalia și 𝐅𝐫𝐢𝐜𝐨𝐬̧𝐢𝐥𝐚̌ pornesc într-o călătorie către Vârful Magic pentru a atinge Steaua Dorințelor. Pe drum, ei întâlnesc diferite creaturi, inclusiv un iepuraș, și învață să devină mai curajoși.
Piesa se încheie cu 𝐅𝐫𝐢𝐜𝐨𝐬̧𝐢𝐥𝐚̌ devenind mai curajos și învingându-și frica. El și mama sa balaur îl însoțesc pe Verdalia înapoi la palat, unde dau o petrecere veselă.
🌈Distracția continuă cu Petrecerea Prietenilor LumiLunzi!
Cei mici se vor distra într-un cadru plin de voie-bună, dans, jocuri dinamice și amuzante, baloane modelabile și face-painting.
Preț:
60 lei pt copil (spectacol +petrecere)
35 lei parinte
Detalii si bilete la email contact.lumiland@gmail.com sau la telefon 0748 831 687.

Bilete.ro: https://www.bilete.ro/fricosila-atinge-steaua-curajului/fricosila-atinge-steaua-curajului-17-feb-2024/

Afișează mai mult

Dată

(Sambata) 11:00 - 12:30

Locație

LumiLand - Teatru pentru copii

Bulevardul Hristo Botev 1, București 030167

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sidebar
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe website-ul nostru. Navigând pe acest website, sunteți de acord cu utilizarea lor.