Dacǎ poți visa, poți realiza... Roaba de Culturǎ

07Iun15:3215:32Dacǎ poți visa, poți realiza... Roaba de CulturǎTip EvenimentSpectacole,Teatru,Varsta 3 ani+15:32 - 15:32

Detalii Eveniment

Când? 14 iulie, orele 10:00
Unde? Roaba de Culturǎ – Parcul Herǎstrǎu
Durată: 35 min spectacolul
Vârstă recomandată: 3 ani +
Dacǎ poți visa, poți realiza
Zizica, Piti și Lala, primesc o lecție despre încrederea în sine și puterea gândurilor pozitive.
Lala, o pisicuță cu visul de a deveni o balerină, se simte descurajată după ce cade pe scenă în timpul unui concurs de talente și este luată în râs de alte pisicuțe.
Cu ajutorul lui Piti și Zizica, ea învață să-și depășească frica și îndoiala, descoperind puterea gândurilor pozitive și a iubirii de sine.
În cele din urmă, Lala prinde încredere și decide să continue să urmeze visul ei de a deveni o balerină, pregătindu-se pentru a participa la Carnavalul Culorilor.
Personajele principale trec printr-un proces de învățare și transformare, învățând că încrederea în sine și gândurile pozitive pot face orice vis să devină realitate.
Lecția este susținută de interacțiuni amuzante și momente emoționante între personaje, iar povestea se încheie cu o notă optimistă, în timp ce Lala se pregătește pentru viitoarea sa performanță la Carnavalul Culorilor.

Afișează mai mult

Dată

(Vineri) 15:32 - 15:32

Locație

Roaba de Culturǎ - Herastrǎu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sidebar
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe website-ul nostru. Navigând pe acest website, sunteți de acord cu utilizarea lor.