Dezvoltă-ți Inteligența Emoțională, pentru a fi o mamă împlinită

12Sep10:3012:30Dezvoltă-ți Inteligența Emoțională, pentru a fi o mamă împlinităTip EvenimentAteliere,Cursuri pentru copii,Cursuri și Ateliere10:30 - 12:30

Detalii Eveniment

Dezvoltă-ți Inteligența Emoțională, pentru a fi o mamă împlinită!

Ești mamă și îți dorești să creezi o conexiune puternică și armonioasă cu cei din jur și mai ales cu copilul tău, să răspunzi adecvat nevoilor lui emoționale și să îți gestionezi propriile emoții într-un mod sănătos? Vino și alătură-te cursului nostru despre Inteligență Emoțională, pentru mamele aflate în concediu creștere copil!

Ce vei învăța în acest curs:

Cum să-ți recunoști și să-ți gestionezi propriile emoții, pentru a fi o persoană calmă și echilibrată, în ciuda provocărilor zilnice.

Tehnici și strategii practice pentru a te conecta profund cu cei din jur, construind relații armonioase.

Cum să-ți dezvolți empatia și să înțelegi nevoile emoționale ale copilului tău, astfel încât să poți oferi suport și îndrumare adecvată.

Cum să-ți construiești resurse interne puternice și să faci față stresului și epuizării specifice vieții de mamă.

Cum să creezi un mediu pozitiv și stimulant pentru dezvoltarea emoțională a copilului tău, încurajându-l să-și exprime și să-și gestioneze propriile emoții.

Data începerii cursului: 12 septembrie.

Program: Marți de la 10:30 – 12:30.

Bonusuri incluse:
Sala în care ne vom vedea este un teatru pentru copii, iar ei au la dispoziție jucării și un mediu sigur, astfel încât voi să vă puteți relaxa, iar ei să se poată distra.

Susținerea Laurei între sesiuni, pe un grup de Facebook Messenger dedicat.

Acest curs este perfect adaptat nevoilor mamelor cu copii până în 2 ani, pentru a le ajuta să navigheze cu încredere în provocările vieții de părinte și să-și dezvolte abilități esențiale de inteligență emoțională.

Investește în tine și în relația cu copilul tău! Locurile sunt limitate, așa că nu rata această oportunitate unică de a-ți transforma experiența de mamă!

Înscrie-te acum la singurul curs de Inteligență Emoțională pentru mame, unde sunt bineveniți și copiii cu vârste până în 2 ani!

Pentru înscrieri și informații suplimentare, contactează-ne la numărul de tel: 0748.831.687 sau la adresa de e-mail: contact@lumiland@gmail.com
și vizitează-ne și pe: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090466401265

Decide să fii o mamă echilibrată din punct de vedere emoțional! Te așteptăm cu drag la cursul nostru de Inteligență Emoțională!

Afișează mai mult

Dată

(Marti) 10:30 - 12:30

Locație

LumiLand

Bulevardul Hristo Botev 1, București 030167

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sidebar
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe website-ul nostru. Navigând pe acest website, sunteți de acord cu utilizarea lor.