This is a repeating event

Încurcă și Descurcă Limba

19Oct18:0020:00Încurcă și Descurcă LimbaCurs de DicțieTip EvenimentCursuri pentru copii,Cursuri și Ateliere18:00 - 20:00

Detalii Eveniment

Curs de Dicție: Încurcă și Descurcă Limba! – Sporește încrederea și abilitățile comunicative ale copilului tău!

Salutăm cu bucurie pe toți cei interesați de dezvoltarea armonioasă a copiilor lor! Cursul de Dicție „Încurcă și Descurcă Limba” reprezintă un instrument puternic pentru a corecta problemele de dicție, a îmbunătăți exprimarea logică și a construi încrederea în sine a copiilor.

Motivația noastră:
Știm că o dicție corectă, o frazare adecvată și o exprimare logică sunt esențiale pentru succesul și dezvoltarea fiecărui individ, indiferent de domeniul în care se va implica în viitor.
Prin acest curs, ne propunem să rezolvăm cât mai devreme aceste aspecte (de la 4 ani în sus), pentru a spori dezvoltarea armonioasă a copiilor și a le oferi o bază solidă pentru viitor.

Ce oferim:
Fiecare cursant primește o abordare personalizată, adaptată nevoilor și ritmului său individual.
Exercițiile și lecțiile sunt concepute cu atenție, având în vedere nivelul de dezvoltare și particularitățile fiecărui copil.

Beneficiile cursului:
Corectarea problemelor de dicție pentru o comunicare clară și eficientă.
Dezvoltarea capacității de a articula corect sunetele și de a exprima ideile în mod coerent.
Creșterea încrederii în sine și dobândirea abilității de a se exprima în public cu ușurință și curaj.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, contactează-ne la numărul de tel: 0748.831.687 sau la adresa de e-mail: contact@lumiland@gmail.com

Categorie vârstă: 4 ani+

Înscrieți-l pe cel mic sau pe cea mică la cursul nostru și oferiți-i șansa de a învăța să vorbească cu încredere, să-și exprime ideile și să cucerească lumea cu puterea cuvintelor!

Afișează mai mult

Dată

(Joi) 18:00 - 20:00

Locație

LumiLand

Bulevardul Hristo Botev 1, București 030167

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sidebar
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe website-ul nostru. Navigând pe acest website, sunteți de acord cu utilizarea lor.