Ema si Eric invata bunele maniere

11Noi17:0017:45Ema si Eric invata bunele maniereTip EvenimentSpectacole,Teatru,Vârsta 0-3 ani,Varsta 3 ani+17:00 - 17:45

Detalii Eveniment

Cine? Trupa de teatru SUFLETOS
Cand? 11 noiembrie, la orele 17:00
Unde? LumiLand -Teatru pentru Copii
Durata: 45 de minute

TE ROG, MULȚUMESC, TE IUBESC! – EMA ȘI ERIC ÎNVAȚA BUNELE MANIERE (dramatizarea cărții cu același titlu scrisă de Ioana Chicet Macoveiciuc)

Piesa este axată pe întâmplări haioase legate de bunele maniere: forme de salut și de politețe, mâncatul civilizat la masă, pusul ambalajelor la gunoi, de ce e important să nu întrerupă când altcineva vorbește, de ce trebuie să ceri voie înainte să faci lucruri în spații noi, de ce mergem pe stradă îmbrăcați, de ce nu plescăim și nu măncâm cu mâna, de ce nu alergăm prin restaurant și traversăm strada de mână cu mami sau tati.

În spectacol, cei doi pofiticioși, Ema și Eric, explorează împreună cu mama lor, în stilul, lor caraghios și sincer, bunele maniere.

Sunt multe momente haioase, melodii compuse și interpretate de Anca Grosu, iar copiii vor fi invitați să facă mișcare și să se gândească și ei la bunele maniere.
Spectacolul durează 45 de minute și este gândit pentru copiii peste 3 ani (dar pot participa și cei mai mici)

Afișează mai mult

Dată

(Sambata) 17:00 - 17:45

Locație

LumiLand

Bulevardul Hristo Botev 1, București 030167

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sidebar
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe website-ul nostru. Navigând pe acest website, sunteți de acord cu utilizarea lor.