În căutarea mărțișorului perfect 3 Martie

03Mar11:0012:30În căutarea mărțișorului perfect 3 MartieSpectacol de teatru interactiv la LumiLand - Teatru pentru copiiTip EvenimentSpectacole,Teatru,Varsta 3 ani+11:00 - 12:30

În căutarea Mărțișorului perfect 3 martie

Detalii Eveniment

Când? 3 Martie orele 11:00
Varstǎ recomandatǎ: 3+ ani
Durata: 30 de minute spectacolul/ 1 h petrecerea
Unde? LumiLand – Teatru pentru copii
Titlu spectacol de teatru interactiv: În căutarea mărțișorului perfect
**
Într-o lume cu iz de basm, în care soarele parcă cobora pe pământ cu fiecare răsărit, o poveste cu adevărat remarcabilă a prins viață. Însăși lumina astrală s-a transformat într-o regină fermecătoare, iar din grația ei s-a născut o prețioasă fiică, botezată Floarea Soarelui. Fiindcă dorința de a-și onora mama era atât de puternică în inima sa, Floarea Soarelui a pornit într-o călătorie plină de aventuri și învățăminte.
În drumul său, a întâlnit personaje magice și înțelepte, de la care a primit îndrumări prețioase și lecții de viață. Prin curaj și generozitate, a adunat simboluri magice – o potcoavă pentru noroc și perseverență, un coşar pentru bunătate și grijă față de cei din jur, și un trifoi, simbol al fericirii și înfloririi. În plus, de la regina nordului a primit un snur, un simbol al puterii înfruntării provocărilor.
La finalul călătoriei sale, Floarea Soarelui și-a exprimat recunoștința față de mama sa, oferindu-i un dar de o frumusețe și semnificație aparte. Prin acest dar, ea a simbolizat curajul și puritatea propriei sale ființe, aducând astfel lumină și bucurie în inimile celor dragi.
!Dupǎ spectacol ne distrǎm împreunǎ cu Prietenii LumiLunzi: muzicǎ, dans, picturǎ pe fațǎ.

Preț bilet:
35 ron pǎrinți
60 ron copii (spectacol + petrecere)
Bilete exclusiv pe bilete.ro: https://www.bilete.ro/in-cautarea-martisorului-perfect/

Afișează mai mult

Dată

(Duminica) 11:00 - 12:30

Locație

LumiLand - Teatru pentru copii

Bulevardul Hristo Botev 1, București 030167

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sidebar
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe website-ul nostru. Navigând pe acest website, sunteți de acord cu utilizarea lor.