Legenda Iepuraşului de Paşte 28 aprilie

28Apr11:0012:30Legenda Iepuraşului de Paşte 28 apriliePetrecerea Prietenilor LumiLunziTip EvenimentSpectacole,Teatru,Varsta 3 ani+11:00 - 12:30

Legenda Iepuraşului de Paşte 28 aprilie

Detalii Eveniment

Descoperă magia sărbătorilor la spectacolul interactiv „Legenda Iepurașului de Paște” la LumiLand – Teatru pentru copii!

📅 Când: 28 aprilie 2024
🕒 Durata: 30 de minute spectacol, urmat de o petrecere de 1 oră
📍 Unde: LumiLand, str. Hristo Botev, nr. 1

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro și bilete.ro:
💰 Preț: 60 lei copii, 35 lei părinți

Alătură-te nouă în această călătorie plină de aventuri și surprize!
**
Descoperă magia și bucuria sărbătorilor pascale alături de noi la spectacolul interactiv „Legenda Iepurașului de Paște”! Pe data de 28 aprilie 2024, te așteptăm să pătrunzi într-o lume plină de aventuri și surprize, unde personajele îndrăgite din povești prind viață sub ochii tăi.

Timp de 30 de minute, vei călători alături de noi într-o poveste captivantă despre curaj, prietenie și speranță. Privește cum se desfășoară întâmplările pline de emoție și râsete, iar tu vei fi protagonistul fiecărei aventuri!

Dar surprizele nu se opresc aici! După spectacol, te invităm la o petrecere plină de distracție și voie bună, unde te vei întâlni cu personajele tale preferate din poveste și vei avea ocazia să participi la jocuri, ateliere creative și multe alte activități amuzante.

Biletele sunt disponibile pe platformele iabilet.ro și bilete.ro, iar prețurile sunt de 60 de lei pentru copii și 35 de lei pentru părinți. Asigură-ți locul în această călătorie extraordinară și pregătește-te să trăiești momente de neuitat alături de noi la „Legenda Iepurașului de Paște”!

https://www.iabilet.ro/bilete-legenda-iepurasului-de-paste-97685/

Afișează mai mult

Dată

(Duminica) 11:00 - 12:30

Locație

LumiLand - Teatru pentru copii

Bulevardul Hristo Botev 1, București 030167

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sidebar
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe website-ul nostru. Navigând pe acest website, sunteți de acord cu utilizarea lor.