This is a repeating event

Magicul Univers

22Oct10:0013:00Magicul UniversTip EvenimentSpectacole,Teatru,Varsta 3 ani+10:00 - 13:00

Detalii Eveniment

Suntem bucuroși să vă prezentăm spectacolul „Magicul Univers” cu Rică, Cosmo și Stropuleț.
Acest spectacol este o aventură captivantă și educativă pentru toți copiii curioși care vor să exploreze secretele universului alături de personajele noastre adorabile.

Povestea spectacolului „Magicul Univers” se concentrează pe aventurile personajelor Rică Bucurică, Cosmo și Stropuleț. Acești trei prieteni, cu o dorință nesfârșită de cunoaștere și curiozitate pentru lumea din jurul lor, decid să exploreze tainele universului.

Spectacolul începe cu reintroducerea personajelor și cu entuziasmul lor pentru citit și învățare. Ei împărtășesc informații despre univers și corpuri cerești precum stelele, planetele, galaxiile și alte obiecte cerești, folosind jocuri și interacțiuni cu copiii din public.

În timpul spectacolului, copiii sunt implicați în activități distractive și educative, cum ar fi jocuri de recunoaștere a planetelor și galaxiilor sau exerciții de imaginație privind cum ar putea vorbi planetele dacă ar avea voci.

Spectacolul are ca scop stimularea curiozității copiilor și îi încurajează să continue să exploreze și să învețe despre minunile universului. În final, personajele cântă un cântec despre univers, marcând încheierea aventurii lor educative și distractive în spațiul cosmic.

Această poveste captivantă și interactivă a spectacolului „Magicul Univers” oferă copiilor o experiență distractivă și educativă care îi încurajează să-și păstreze curiozitatea și să continue să exploreze și să învețe despre lumea din jurul lor.

Distracția continuă cu Petrecerea Prietenilor LumiLunzi!
Cei mici se vor distra într-un cadru plin de voie-bună, dans, jocuri dinamice și amuzante, baloane modelabile și face-painting.
Preț:
60 lei pt copil (spectacol +petrecere)
35 lei parinte

Detalii si bilete la email contact.lumiland@gmail.com sau la telefon 0748 831 687

Afișează mai mult

Dată

(Duminica) 10:00 - 13:00

Locație

LumiLand

Bulevardul Hristo Botev 1, București 030167

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sidebar
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe website-ul nostru. Navigând pe acest website, sunteți de acord cu utilizarea lor.