Mami şi Tati se poartă ciudat de Crăciun

09Dec11:0011:45Mami şi Tati se poartă ciudat de CrăciunTip EvenimentSpectacole,Teatru,Vârsta 0-3 ani,Varsta 3 ani+11:00 - 11:45

Mami şi Tati se poartă ciudat de Crăciun

Detalii Eveniment

Cine? Trupa de teatru SUFLETOS
Cand? 9 decembrie, la orele 17:00
Unde? LumiLand -Teatru pentru Copii
Durata: 45 de minute

Mami şi Tati se poartă ciudat de Crăciun

(dramatizarea cărții cu același titlu scrisă de Ioana Chicet Macoveiciuc)

De Crăciun orice familie cu copii se bucură de împodobirea bradului, de prepararea turtei dulci, a sarmalelor… nu? Ei bine, anul acesta Mami şi Tati nu mai împodobesc bradul, ci pe Virgil… ficusul din balcon, iar în loc de turtă dulce vor avea turtă din varză acră! În loc de globuri… vor fi atârnate bucăţi de şuncă şi caşcaval pe crengile bietului Virgil. În loc de instalaţie de lumini, Tati va aprinde instalaţia de făcut întuneric. În loc de bine meritata odihnă de Craciun, Mami vrea să meargă la birou fix în ziua sărbătorii Sfinte.
Nu vi se pare totul puţin anapoda?
Toate acestea se întâmplă în cartea “ Mami şi Tati se poartă ciudat de Crăciun”, dramatizarea cărţii scrisă de Prinţesa Urbană.

Spectacolul durează 45 de minute și este gândit pentru copiii peste 3 ani (dar pot participa și cei mai mici).

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Afișează mai mult

Dată

(Sambata) 11:00 - 11:45

Locație

LumiLand

Bulevardul Hristo Botev 1, București 030167

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sidebar
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe website-ul nostru. Navigând pe acest website, sunteți de acord cu utilizarea lor.