Motǎnilǎ şi Ronțǎilǎ - "Valiza cu surprize"

10Feb16:3017:15Motǎnilǎ şi Ronțǎilǎ - "Valiza cu surprize"Petrecerea Prietenilor LumiLunziTip EvenimentSpectacole,Teatru,Vârsta 0-3 ani,Varsta 3 ani+16:30 - 17:15

Detalii Eveniment

𝐂𝐢𝐧𝐞? Trupa de Teatru „Sufletos”
𝐂𝐚̂𝐧𝐝? 10 februarie, la orele 16:30
𝐃𝐮𝐫𝐚𝐭𝐚: 45 de minute
𝐔𝐧𝐝𝐞? LumiLand -Teatru pentru Copii

Motǎnilǎ şi Ronțǎilǎ – „Valiza cu surprize” de Alexandru Belinschi

Descoperă o lume minunată a poveștilor și a aventurilor în spectacolul de teatru de păpuși „Valiza cu Surprize” prezentat de Motănilă și Ronțăilă, o producție captivantă a Teatrului So Art.

Într-o valiză misterioasă, care ascunde multe secrete, copiii vor fi transportați într-o călătorie plină de amuzament și învățăminte. Aventurile șoricelului Ronțăilă și ale năzdrăvanului Motănilă vor captiva inimile celor mici și le vor oferi o experiență unică.

Ronțăilă, un șoricel cuminte, îndrăgostit de joacă și învățare, se confruntă cu provocările neastâmpăratului Motănilă, partenerul său de joacă. Împreună cu ajutorul copiilor și al altor prieteni din poveste, Ronțăilă va reuși să-i tempereze ștrengăriile lui Motănilă. O lecție importantă se desprinde din această poveste plină de umor, iar Motănilă descoperă că a fi bun poate fi o opțiune minunată.

Durata aproximativă a spectacolului este de 45 de minute, timp în care cei mici vor râde, vor învăța și vor trăi alături de personajele îndrăgite. Distribuția spectacolului îi aduce pe scenă pe talentații Anca Grosu și Stefan Opreanu, ce vor da viață și farmec întregii povești.

Nu rata șansa de a crea amintiri magice alături de cei mici! Vino să descoperi „Valiza cu Surprize” cu Teatrul So Art și să trăiești împreună cu ei o experiență de neuitat!

Spectacolul este gândit pentru copiii peste 3 ani (dar pot participa și cei mai mici).
Costul unui bilet este de 35 Ron (copii sau părinți).
Detalii despre bilete găsiți la telefon 0748 831 687 și pe email la contact.lumiland@gmail.com.

Bilete.ro: https://www.bilete.ro/rontaila-si-motanila/

Iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-trupa-de-teatru-so-art-93958/

Afișează mai mult

Dată

(Sambata) 16:30 - 17:15

Locație

LumiLand - Teatru pentru copii

Bulevardul Hristo Botev 1, București 030167

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sidebar
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe website-ul nostru. Navigând pe acest website, sunteți de acord cu utilizarea lor.