Prietenii LumiLunzi și cei 7 ani de acasa - 10 martie

10Mar11:0012:30Prietenii LumiLunzi și cei 7 ani de acasa - 10 martieSpectacol de teatru interactiv la LumiLand - Teatru pentru copiiTip EvenimentSpectacole,Teatru,Varsta 3 ani+11:00 - 12:30

Prietenii LumiLunzi și cei 7 ani de acasa - 10 martie

Detalii Eveniment

Durata: 30 min spectacolul + 1 h petrecerea
Locația: LumiLand – Teatru pentru copii
Data: 10.03.2024, orele 11:00

Titlu: Prietenii LumiLunzi și cei 7 ani de acasa
„Prietenii LumiLunzi și cei 7 ani de-acasă” este o poveste plină de căldură și învățăminte, în care copiii sunt ghidați spre descoperirea importanței bunei purtări și a respectului față de ceilalți.
Acțiunea se petrece în casa lui Cosma, unde Prietenii LumiLunzi pregătesc o petrecere surpriză pentru ziua ei.

Pe tot parcursul povestirii, copiii sunt conduși printr-o serie de situații pline de umor și învățăminte practice despre bunele maniere. De la salutul politicos, folosirea cuvintelor magice „Te rog”, „Mulțumesc”, „Scuze” sau „Îmi pare rău”, până la modul corect de a cere și de a oferi ajutor, toate aceste aspecte sunt abordate într-un mod interactiv și captivant.

Personajele își descoperă împreună regulile de comportament adecvat, fiind încurajate să le pună în practică în viața de zi cu zi. Prin joc și interacțiune, copiii învață că politețea și respectul sunt fundamentale în relațiile interpersonale și contribuie la o atmosferă armonioasă și plină de înțelegere.

Această poveste este nu doar o sursă de divertisment, ci și o resursă valoroasă pentru copii, dar şi pentru părinți și educatori, oferind exemple concrete și modalități creative de a învăța și de a promova bunele maniere în rândul copiilor.

Preț: 60 ron copil (spectacol + petrecere) şi 35 ron adulți
Bilete pe bilete.ro: https://www.bilete.ro/prietenii-lumilunzi-si-cei-7-ani-de-acasa/

Afișează mai mult

Dată

(Duminica) 11:00 - 12:30

Locație

LumiLand - Teatru pentru copii

Bulevardul Hristo Botev 1, București 030167

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sidebar
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe website-ul nostru. Navigând pe acest website, sunteți de acord cu utilizarea lor.