Prietenii LumiLunzi și cei 7 ani de acasa

30Iun10:0010:40Prietenii LumiLunzi și cei 7 ani de acasaTip EvenimentSpectacole,Teatru,Varsta 3 ani+10:00 - 10:40

Prietenii LumiLunzi

Detalii Eveniment

Când? 30 iunie, orele 10:00

Durata: 30 min spectacolul
Locația: Roaba de Culturǎ, Herǎstrǎu

Titlu: Prietenii LumiLunzi și cei 7 ani de acasa
„Prietenii LumiLunzi și cei 7 ani de-acasă” este o poveste plină de căldură și învățăminte, în care copiii sunt ghidați spre descoperirea importanței bunei purtări și a respectului față de ceilalți.
Acțiunea se petrece în casa lui Cosma, unde Prietenii LumiLunzi pregătesc o petrecere surpriză pentru ziua ei.

Pe tot parcursul povestirii, copiii sunt conduși printr-o serie de situații pline de umor și învățăminte practice despre bunele maniere. De la salutul politicos, folosirea cuvintelor magice „Te rog”, „Mulțumesc”, „Scuze” sau „Îmi pare rău”, până la modul corect de a cere și de a oferi ajutor, toate aceste aspecte sunt abordate într-un mod interactiv și captivant.

Personajele își descoperă împreună regulile de comportament adecvat, fiind încurajate să le pună în practică în viața de zi cu zi. Prin joc și interacțiune, copiii învață că politețea și respectul sunt fundamentale în relațiile interpersonale și contribuie la o atmosferă armonioasă și plină de înțelegere.

Această poveste este nu doar o sursă de divertisment, ci și o resursă valoroasă pentru copii, dar şi pentru părinți și educatori, oferind exemple concrete și modalități creative de a învăța și de a promova bunele maniere în rândul copiilor.

Afișează mai mult

Dată

(Duminica) 10:00 - 10:40

Locație

Roaba de Culturǎ - Herastrǎu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sidebar
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe website-ul nostru. Navigând pe acest website, sunteți de acord cu utilizarea lor.