Punguța cu doi bani - Spectacol de teatru INTERACTIV

06Apr11:0012:30Punguța cu doi bani - Spectacol de teatru INTERACTIVSpectacol de teatru interactiv la LumiLand - Teatru pentru copiiTip EvenimentSpectacole,Teatru,Varsta 3 ani+11:00 - 12:30

Punguta cu doi bani

Detalii Eveniment

🎭Punguța cu doi bani – Spectacol de teatru INTERACTIV🎭
🥇𝐂â𝐧𝐝? 6 aprilie, orele 11:00
🕹𝐔𝐧𝐝𝐞? LumiLand – Teatru pentru Copii
⌚️𝐃𝐮𝐫𝐚𝐭ă: 35 minute spectacolul/ 1h petrecerea
👫 𝐕â𝐫s𝐭𝐚 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐭ă: +3 ani
Bilete: iabilet.ro/ bilete.ro

Era odată o bătrână și un bătrân. Bătrâna avea o găină care făcea ouă de două ori pe zi, în timp ce bătrânul avea un cocoș. Într-o zi, bătrânul îi cere bătrânei, pofticios, câteva ouă. Aceasta îi spune să-și pună pofta în cui și să-și bata cocoșul, așa cum a făcut ea cu găina. Bătrânul urmează sfatul, dar fără succes. Cocoșul hotărăște să fugă de acasă.

Pe drum, cocoșul găsește o punguță cu doi bani, dar înainte să ajungă acasă, este întâlnit de un boier care îi ia punguța. Supărat, cocoșul începe să strige după boier pentru a-și recupera punguța. Boierul îl aruncă într-o fântână, dar cocoșul scapă înghițind apa. Apoi, boierul îl aruncă într-un cuptor încins, dar cocoșul se salvează din nou. În cele din urmă, boierul îl închide într-o cireadă, dar cocoșul o înghite pe toată. Văzând că nu mai poate scăpa de el, boierul îi dă înapoi punguța cu doi bani.

La plecare, toate păsările din curte îl urmează pe cocoș. Așa ajunge cocoșul înapoi acasă la bătrân. Bătrânul este uimit de mărimea lui și începe să umple curtea cu păsări, boi, vaci și galbeni din burtă. Văzând asta, bătrâna își bate și ea găina, dar aceasta îi aduce doar o mărgea. Supărată, bătrâna o omoară și rămâne săracă.

Bătrânul milos, devenit bogat, o face pe bătrână găinăreasă.

🌈Distracția continuă cu Petrecerea Prietenilor LumiLunzi!
Cei mici se vor distra într-un cadru plin de voie-bună, dans, jocuri dinamice și amuzante, baloane modelabile și face-painting.
Preț:
60 lei pt copil (spectacol +petrecere)
35 lei parinte

Detalii si bilete la email contact.lumiland@gmail.com sau la telefon 0748 831 687.

https://www.iabilet.ro/bilete-punguta-cu-doi-bani-spectacol-de-teatru-interactiv-97068/

https://www.bilete.ro/punguta-cu-doi-bani-spectacol-de-teatru-interactiv/

Afișează mai mult

Dată

(Sambata) 11:00 - 12:30

Locație

LumiLand - Teatru pentru copii

Bulevardul Hristo Botev 1, București 030167

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sidebar
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe website-ul nostru. Navigând pe acest website, sunteți de acord cu utilizarea lor.