✨ 𝐅𝐫𝐨𝐳𝐞𝐧: 𝐑𝐞𝐠𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐆𝐡𝐞𝐚𝐭̦𝐚̆

14Ian11:0012:30✨ 𝐅𝐫𝐨𝐳𝐞𝐧: 𝐑𝐞𝐠𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐆𝐡𝐞𝐚𝐭̦𝐚̆Petrecerea Prietenilor LumiLunziTip EvenimentSpectacole,Teatru,Vârsta 0-3 ani,Varsta 3 ani+11:00 - 12:30

REGATUL DE GHEAȚĂ

Detalii Eveniment

🎭 Eveniment de Teatru pentru Copii 🌬️❄️
𝑷𝙊𝑽𝙀𝑺̧𝙏𝑰 𝑴𝘼𝑮𝙄𝑪𝙀 𝘿𝑬 𝑰𝘼𝑹𝙉𝑨̌ #SpectacolNOU2024
 
Bun venit din nou în LumiLand – Teatru pentru Copii! 🌟
 
📅 Când: 14 ianuarie 2024
🕚 Ora: 11:00
🎭 Durată spectacol: 35 de minute/ 1 oră Petrecerea Prietenilor LumiLunzi
✨ „𝐅𝐫𝐨𝐳𝐞𝐧: 𝐑𝐞𝐠𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐆𝐡𝐞𝐚𝐭̦𝐚̆” – 𝐎 𝐀𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐏𝐥𝐢𝐧𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐌𝐚𝐠𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐏𝐫𝐢𝐞𝐭𝐞𝐧𝐢𝐞!
Alăturați-vă nouă în această fascinantă călătorie în Regatul de Gheață! Într-o zi de iarnă fermecată, prințesa Anna și regina Elsa vă invită să explorați împreună cu ele tărâmul lor de basm.
 
Povestea începe odată cu descoperirea puterilor magice ale Elsei, care transformă totul în gheață. Anna, alături de prietenii ei simpatici, Olaf și Sven, se îndreaptă spre muntele înghețat pentru a desface blestemul și a readuce căldura în Regatul de Gheață.
 
În această aventură plină de magie și prietenie, copiii vor intra în lumea fermecată a personajelor iubite din „Frozen”. Cu muzică captivantă și momente pline de emoție, spectacolul va captiva inimile mici și mari.
 
Dar şi mai important este cǎ cei mici pot deveni personaje în aceastǎ poveste magicǎ de iarnǎ deoarece spectacolul este unul interactiv.
 
După finalul spectacolului, continuăm să sărbătorim cu o petrecere tematică Frozen, unde copiii vor putea întâlni personajele preferate și se vor bucura de activități distractive și surprize gheață.
 
🎟️ Bilete disponibile acum – Detalii la telefon: +40 748 831 687! Asigurați-vă locul în această călătorie magică în LumiLand – Teatru pentru Copii! ❄️✨
 
#FrozenRegatulDeGheata #TeatruPentruCopii #LumiLandMagic

Afișează mai mult

Dată

(Duminica) 11:00 - 12:30

Locație

LumiLand - Teatru pentru copii

Bulevardul Hristo Botev 1, București 030167

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sidebar
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe website-ul nostru. Navigând pe acest website, sunteți de acord cu utilizarea lor.