✨ "𝐒𝐩𝐚̆𝐫𝐠𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐍𝐮𝐜𝐢" - 𝐎 𝐂𝐚̆𝐥𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞 𝐌𝐚𝐠𝐢𝐜𝐚̆ 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐓̦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐮𝐥 𝐃𝐮𝐥𝐜𝐢𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫!

13Ian11:0012:30✨ "𝐒𝐩𝐚̆𝐫𝐠𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐍𝐮𝐜𝐢" - 𝐎 𝐂𝐚̆𝐥𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞 𝐌𝐚𝐠𝐢𝐜𝐚̆ 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐓̦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐮𝐥 𝐃𝐮𝐥𝐜𝐢𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫!Petrecerea Prietenilor LumiLunziTip EvenimentSpectacole,Teatru,Vârsta 0-3 ani,Varsta 3 ani+11:00 - 12:30

Spargatorul de nuci

Detalii Eveniment

✨ „𝐒𝐩𝐚̆𝐫𝐠𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐍𝐮𝐜𝐢” – 𝐎 𝐂𝐚̆𝐥𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞 𝐌𝐚𝐠𝐢𝐜𝐚̆ 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐓̦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐮𝐥 𝐃𝐮𝐥𝐜𝐢𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫! #SpectacolNOU #2024
🎭 Bun venit în LumiLand – Teatru pentru Copii! 🌟
📅 Când: 13 ianuarie 2024
🕚 Orele: 11:00
🎭 Durată spectacol: 35 minute/ 1h Petrecerea Prietenilor LumiLunzi
Preț:
60 lei pt copil (spectacol +petrecere)
35 lei parinte
✨ „Spărgătorul de Nuci” – O Călătorie Magică prin Ținutul Dulciurilor!
Pregătiți-vă pentru o experiență de neuitat în această poveste captivantă de Crăciun! În ajunul sărbătorilor, Clara, o fetiță curioasă, primește un cadou misterios – un spărgător de nuci. În miezul nopții, magia prinde viață, iar Clara este transportată într-o lume de basm plină de aventură și farmec.
Alături de spărgătorul său fermecat, care devine un prinț, Clara explorează Ținutul Dulciurilor. Întâlnind personaje precum Fata Zăpezii și Zâna Dulciurilor, copiii vor fi purtați în universuri minunate, pline de surprize și magie. Împreună, Clara și Prințul înfruntă Regele Șoarece și armata sa, descoperind puterea curajului și a dragostei.
Finalul piesei aduce întoarcerea triumfală a Clarei acasă, cu amintirea aventurilor minunate petrecute în Ținutul Dulciurilor. Muzica fermecătoare, decorurile fabuloase și personajele memorabile vor crea o călătorie magică, aducând bucurie și speranță în inimile copiilor.
După spectacol, vă invităm la o petrecere de poveste, cu surprize și activități distractive, pentru a completa atmosfera magică a zilei!
🎟️ Bilete disponibile acum – detalii la telefon: +40 748 831 687! Fiți parte din această experiență de neuitat în LumiLand – Teatru pentru Copii! 🌈✨

Afișează mai mult

Dată

(Sambata) 11:00 - 12:30

Locație

LumiLand - Teatru pentru copii

Bulevardul Hristo Botev 1, București 030167

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sidebar
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe website-ul nostru. Navigând pe acest website, sunteți de acord cu utilizarea lor.