This is a repeating event

Taramul Emotiilor si Zana Bucuriei

21Oct11:0011:45Taramul Emotiilor si Zana BucurieiTip EvenimentSpectacole,Teatru,Varsta 3 ani+11:00 - 11:45

Detalii Eveniment

START Stagiune Toamnă – Piesa de Teatru „Taramul Emotiilor si Zana Bucuriei”
Cand? 30 septembrie, ora 11:00 – PREMIERA
Unde? Bulevardul Hristo Botev 1, București 030167 – Teatrul LUMILAND
Durata : 45 minute
Varsta recomandata: +3 ani

Distracția continuă cu Petrecerea Prietenilor LumiLunzi!
Cei mici se vor distra într-un cadru plin de voie-bună, dans, jocuri dinamice și amuzante, baloane modelabile și face-painting.

Într-un tărâm magic, plin de vrajă, unde eroii și animalele vorbitoare își trăiesc aventurile, se desfășoară o poveste fascinantă, plină de emoție și încântare!
Micul Magician pornește într-o călătorie misterioasă către Tărâmul Emoțiilor, având un singur scop – să descopere secretul inimii și bucuriei interioare. Pe drumul său plin de provocări și descoperiri, el întâlnește personaje incredibile, fiecare cu o lecție prețioasă despre emoții și bucuria din interior.
În căutarea sa, Micul Magician se întâlnește cu Zâna Bucuriei, o ființă magică, plină de voioșie și veselie. Zâna îl învață să găsească bucuria în cele mai mici lucruri și să cultive un zâmbet luminos în sufletul său.
Dar călătoria sa este departe de a se încheia aici! Pe parcursul aventurii, Micul Magician se întâlnește și cu un dragon jucăuș, care îi arată că frica poate fi înfruntată cu curaj, iar curajul aduce eliberarea emoțiilor și manifestarea bucuriei.
De-a lungul drumului, Micul Magician mai descoperă și alte personaje minunate, fiecare având propriul său mesaj de învățătură și îndemnându-l să-și asculte inima.
Așadar, alăturați-vă Micului Magician în această poveste plină de magie și descoperiți împreună Tărâmul Emoțiilor și Puterea Bucuriei Interioare! O piesă captivantă pentru toți copiii, care ne amintește că emoțiile ne călăuzesc, iar bucuria se află mereu în sufletul nostru.

Afișează mai mult

Dată

(Sambata) 11:00 - 11:45

Locație

LumiLand

Bulevardul Hristo Botev 1, București 030167

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sidebar
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe website-ul nostru. Navigând pe acest website, sunteți de acord cu utilizarea lor.