Împreună pentru cultură: Mulțumim Partenerilor noștri dedicați

Suntem mândri să împărtășim oamenilor arta și frumusețea spectacolului, și suntem recunoscători că avem alături o echipă de parteneri de cultură dedicați. Susținătorii noștri înțeleg puterea educației și a culturii de a transforma și inspira societatea.
Mulțumim că sunteți alături de noi în această călătorie culturală. Sunteți fundamentul nostru, făcând posibile momentele magice de pe scenă și întăritând legătura dintre artă și comunitate.

Cu recunoștință,

Echipa LumiLand-Teatru pentru copii

Lysi Islanda, cel mai mare PRODUCĂTOR de ULEI DIN FICAT DE COD din lume, produce uleiuri  din anul 1938 și a devenit un reper mondial în domeniul lipidelor marine, datorită cercetării și dezvoltării de produse. Controlul extrem de strict al calității este decisiv în succesul produselor noastre.

Lysi – Excelență în producția de ulei!

https://www.lysi.ro/
Drool.ro este un magazin online cu un concept unic și inovativ, care își propune să ofere părinților din România o experiență de cumpărare unică și personalizată, prin importarea de produse premium, prietenoase cu mediul, de la branduri premiate internațional. Te invităm să vizitezi site-ul și să descoperi gama largă de produse pentru copii.

Drool.ro este locul perfect unde poți găsi tot ce ai nevoie pentru puiul tău, astfel încât să poți avea parte de o experiență de cumpărare unică și personalizată.

https://www.drool.ro/
Republic of Animation este o companie specializată în producția de animații 3D și 2D, ilustrații captivante, grafică animată de înaltă calitate și tehnici de Video Mapping inovatoare. Cu un portofoliu bogat și diversificat, compania se evidențiază prin creativitatea și profesionalismul său remarcabil în crearea de conținut vizual captivant.
https://www.ro-animation.com
Bun venit la Virus Music – Laboratorul Sunetului și Vizualului

În inima pulsantă a Bucureștiului, ne transformăm pasiunea pentru muzică în opere sonore și vizuale captivante. Vă prezentăm Virus Music, un studio de producție muzicală, mix și master audio, condus cu măiestrie și inovație de către Marius Dobre, un artist respectat în industrie cu o experiență de peste 30 de ani.